CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-0, în runda a treia din play-off-ul Ligii I

CFR Cluj a câştigat meciul din runda a treia din play-off-ul Ligii I, contra Astrei Giurgiu, scor 1-0, iar echipa lui Dan Petrescu îşi păstrează avantajul în fruntea clasamentului.

83 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-0, în runda a treia din play-off-ul Ligii I

CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-0, în runda a treia din play-off-ul Ligii I

Ardelenii, la primul meci după revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, au ratat mai multe ocazii prin Billel Omrani şi Thierry Moutinho, însă portarul Lazar a fost la post.

În cele din urmă, mijlocaşul Mihai Bordeianu (27 de ani) a înscris unicul gol al partidei, în minutul 60, cu un şut expediat de la aproximativ 25 de metri.

S-a terminat 1-0, iar campioana României ajunge la 36 de puncte, ocupând fotoliul de lider. Ardelenii sunt urmaţi de U Craiova (29p) şi FCSB (28p), care au un meci mai puţin şi se vor întâlni în meci direct duminică. De partea cealaltă, Astra Giurgiu rămâne pe locul cinci, cu 21 de puncte.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovic - Ioniţă (46' Moutinho), Omrani (88' Bud), Păun (86' Costache)

Astra: Lazar - Belu, Cestor (50' Erico), Crişan, Radunovic (85' Balaure) - Butean, Mrzljak, Romario, Gheorghe - Roşu (72' Biceanu), Llullaku

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici