CFR Cluj - Astra Giurgiu se joacă astăzi, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 Betano/ ORA meciului

Antrenorul Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a clujenilor de la CFR, iar sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:30, pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu va disputa primul meci. Ardelenii primesc vizita giurgiuvenilor de la Astra, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 Betano.

119 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Astra Giurgiu se joacă astăzi, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 Betano/ ORA meciului

CFR Cluj - Astra Giurgiu se joacă astăzi, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 Betano/ ORA meciului

Campioana României conduce clasamentul, cu 33 de puncte, în timp ce Astra este pe poziţia a cincea cu 21 de puncte. În sezonul regular, CFR Cluj s-a impus în meciul jucat în deplasare, scor 2-1, în timp ce, în partida retur, cele două au remizat, 1-1.

În primele două etape din play-off, clujenii au înregistrat două victorii (3-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi 1-0 cu Viitorul). Astra Giurgiu este la extrema cealaltă, are două înfrângeri: 0-1 cu Universitatea Craiova şi 0-2 cu FCSB.

"Meciul cu Astra va fi foarte greu. Cei de la Astra, când au venit aici în acest sezon, şi anul trecut, când eram eu, au reuşit două rezultate de egalitate. În sezonul trecut, în play-off, era Gheorghe Mulţescu la primul meci, au spus că au probleme cu banii, că nu s-au antrenat, a început meciul şi au rupt terenul în două. Au obţinut un 1-1 care pe noi ne-a încurcat foarte mult. Sunt sigur că va fi la fel şi acum. Probleme cu banii nu au cum să fie pentru că şi dacă nu primeşti salariul 1-2-3 luni, până la urmă îţi intră în cont. Nu cred în aceste poveşti că, dacă au probleme cu banii, nu vor juca. Sigur vor fi 100%. Eu am văzut cinci meciuri de 90 de minute în această săptămână şi am văzut că au lot foarte puternic, mai puternic decât sezonul trecut. Anul trecut nu aveau doi golgheteri de talia lui Alibec şi Llullaku. S-au întărit foarte bine şi arată ca o echipă care sigur va juca în cupele europene", a spus Dan Petrescu, în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Astra Giurgiu.

CFR Cluj şi Astra Giurgiu se vor mai întâlni de două ori în această primăvară, vor juca în semifinalele Cupei României. Primul meci va fi la Cluj, pe 3 aprilie, de la ora 20:00, în timp ce partida retur va fi pe 23 aprilie, la Giurgiu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici