CFR Cluj câştigă cu noroc confruntarea cu Rapid. Bucureştenii se află în afara zonei de play-off

  • CFR Cluj a reuşit să profite de pasul greşit al adversarilor de la FCSB, câştigând duminică seara partida cu Rapid Bucureşti, scor final 2-1, în etapa a 27 a Ligii 1.
  • Ardelenii sunt pe prima poziţie în clasament, la 8 puncte distanţă de FCSB.
  • Rapid e în afara zonei de play-off .
717 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj câştigă cu noroc confruntarea cu Rapid. Bucureştenii se află în afara zonei de play-off

Sursa foto: MediafaxFoto

Clujenii au dominat prima repriză, având 5 ocazii importante în prima jumătate de oră, cu câteva intervenţii salvatoare din partea portarului rapidist Horaţiu Moldovan.

În mintul 31, Rapid la pierdut pe Răzvan Onea, care a ieşit din teren accidentat, cel mai probabil la genunchi.

Ardelenii au deschis scorul, după ce Moldovan a respins în faţă o centrare a lui Deac, deviată de Dragoş Grigore. Graovac a fost pe fază şi a introdus mingea în poartă, fără şansă pentru portarul rapidist.

După pauză, raportul de forţe s-a schimbat, Rapid urcând mai des în ofensivă, unde Otto Hindrich a fost pus şi el la încercare.

În minutul 69, Junior Morais a egalat, după o fază plecată de la el, ajunsă apoi în caru la Rareş Ilie, care l-a pus pe brazilian în poziţie de finalizare.

Rareş Ilie a mai pătruns apoi o dată pe flanc, şutul său din lateral stânga fiind respins greu de Hindrich.

CFR Cluj a marcat golul victoriei în minutul 84, după o fază încâlcită, în care Graovac a şutat pe direcţia lui Modovan, a cărui intervenţie a trimis mingea în bara transversală. Apoi, Negruţ a încercat să reşuteze, mingea deviată din nou ajungând la Deac, care a trimis în poartă de la marginea careului de 6 metri.

S-a încheiat 2-1, scor ce o scoate pe Rapid din cărţile calificării în play-off, pentru care mai are doar şanse teoretice, fiind necesar ca Farul să obţină doar 2 puncte din ultimele 4 meciuri, iar giuleştenii să câştige toate cele 3 meciuri rămase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici