CFR Cluj - Celtic 2-0, în Europa League. Echipa din România merge mai departe, în şaisprezecimile de finală

CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League, joi seara, după ce a învins formaţia scoţiană Celtic Glasgow, scor 2-0, în ultima rundă din grupa E. Campioana României a încheiat grupa pe locul secund, cu 12 puncte. Tot joi, în celălalt meci al grupei, Rennes a învins-o pe Lazio, scor 2-0. Cele două formaţii au fost eliminate din Europa League.

2763 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Celtic 2-0, în Europa League. Echipa din România merge mai departe, în şaisprezecimile de finală

CFR Cluj - Celtic LIVE-TEXT, în Europa League. Sursă Foto: Profimedia

Update ora 21.27 CFR Cluj-Celtic, scor 2-0, în minutul 70. Djokovic a majorat avantajul campioanei României

CFR Cluj conduce echipa scoţiană Celtic Glasgow, scor 2-0. La acest rezultat, campioana României este calificată în şaisprezecimile de finală.

În minutul 70, CFR Cluj a dus scorul la 2-0, după reuşita mijlocaşului Damjan Djokovic. Croatul a primit de la Ciprian Deac şi l-a învins pe portarul lui Celtic.

Update ora 21.08 CFR Cluj-Celtic, scor 1-0, în minutul 48. Andrei Burcă a deschis scorul

CFR Cluj conduce echipa scoţiană Celtic Glasgow, scor 1-0, în ultima rundă din grupa E a Europa League. La acest rezultat, campioana României este calificată în şaisprezecimile de finală.

În minutul 48, CFR Cluj a deschis scorul prin fundaşul central Andrei Burcă, care a reluat cu capul, din interiorul careului, în urma unei lovituri de colţ executată de Ciprian Deac.

De la aceeaşi oră se dispută şi celălalt meci din grupa E a Europa League. Rennes o conduce pe Lazio, scor 1-0, în minutul 50.

Astfel, la aceste rezultate, CFR Cluj este calificată în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Ştirea iniţială:

CFR Cluj - Celtic.  Pentru această partidă decisivă în vederea calificării în şaisprezecimile de finală, Dan Petrescu mizează pe sistemul clasic, 4-3-3.

În schimb, din lotul lui Celtic fac parte mai mulţi jucători care nu evoluează cu regularitate, antrenorul Neil Lennon dorind să îşi menajeze titularii obişnuiţi, după ce echipa sa şi-a asigurat deja calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Echipele din meciul CFR Cluj - Celtic Glasgow:

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Burcă, Cestor, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Traore, Omrani
Rezerve: Fernandez, Paşcanu, Luis Aurelio, Păun, Golofca, Hoban, Peteleu
Antrenor: Dan Petrescu

Celtic Glasgow: Gordon - Bauer, Bitton, Jullien, Bitton - Ntcham, Robertson - Johnston, Morgan, Sinclair - Griffiths
Rezerve: Hazard, Taylor, Bayo, Ajer, Forrest, Savoury, Dembele
Antrenor: Neil Lennon


CFR Cluj va înfrunta echipa scoţiană Celtic, pe teren propriu, joi, de la ora 19:55, în ultima rundă din grupa E a Europa League. Campioana României are nevoie să obţină un punct pentru a-şi asigura calificarea. Pentru echipa lui Dan Petrescu există şi varianta eşecului în meciul cu Celtic, însă Lazio nu trebuie să o învingă pe Rennes, în celălalt meci al grupei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici