CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, din etapa unsprezece a Ligii 1, se joacă duminică. Ora meciului

CFR Cluj va întâlni, duminică, de la 20:30, pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaş, în etapa a unsprezecea din Liga 1.

149 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, din etapa unsprezece a Ligii 1, se joacă duminică. Ora meciului

CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, din etapa unsprezece a Ligii 1, se joacă duminică. Ora meciului

La conferinţa de presă, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu a vorbit despre problemele întâmpinate de club: ”Nu s-a adus un antrenor de playout la Mediaş, s-a adus un antrenor de playoff, care nu antrenase în playout până a venit la Mediaş. Nu mai vrea să antreneze în playout, vrea în playoff. În momentul de faţă mi s-a spus că nu sunt bani. Înseamnă că ceea ce mi s-a propus şi promis nu mai e valabil”.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte, iar Gaz Metan Mediaş ocupă locul patru, cu 18 puncte.

Alin Minteuan, secundul lui Dan Petrescu, a spus la conferinţa de presă ce CFR are nevoie de cele trei puncte pentru a-şi păstra poziţia de lider: ”Întotdeauna am avut probleme în faţa celor de la Gaz Metan. Ei vor veni foarte montaţi, au ieşit din Cupă, vor încerca să spele din ruşine. Cu siguranţă vor aborda meciul cu maximă seriozitate. E departe meciul cu Celtic, deocamdată cel cu Gaz Metan e mult mai aproape. Trebuie să obţinem victoria pentru a rămâne pe primul loc”.

Echipe probabile:
CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Hoban, Culio - Deac, Omrani, Costache
Gaz Metan: Pleşca – Romeo, Constantin, Larie, Velisar – Droppa, Fofana, Chamed – Olaru, Fernandes, Cardoso

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici