CFR Cluj începe cu dreptul campania de calificare în grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj a învins marţi seara, în returul primului tur preliminar al UEFA Champions League, echipa Borac Banja Luka, din Bosnia Herţegovina, cu scorul de 3-1. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca ardelenilor.

831 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj începe cu dreptul campania de calificare în grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj începe cu dreptul campania de calificare în grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj Napoca a început cu dreptul campania de calificare în grupele Ligii Campionilor, reuşind să marcheze de trei ori în poarta mult mai puţin titratei echipe Bosniace, care, chiar dacă nu a dat o replica foarte consistentă, a reuşit totuşi să marcheze o dată şi facă un joc defensiv mai eficient decât era de aşteptat.

Campioana României a început meciul cu ratarea unui penalty, de către Deac, în minutul 11, însă mingea respinsă de portarul advers, a ricoşat cu noroc la Omrani, care a deschis scorul.

Ciprina Deac s-a revanşat pentru ratarea loviturii de pedeapsă, marcând în minutul 28 cu un şut de efect, pentru 2-0.

Omrani şi Păun ratează apoi două ocazii, execuţiile lor în spre poartă fiind blocate de fiecare dată de fundaşii bosniaci.

În minutele suplimentare, Borac Banja Luka a surprins apărarea clujenilor, Panagiotis Moraitis marcând cu o lovitură de cap bine plasată şi reducând diferenţa (2-1, min 45+1).

În partea secundă clujenii au dominat, fără a avea ocazi deosebite. În minutul 60, islandezul Runar Sigurjonsson a preluat o pasă a lui Deac, şi a şutat din voleu. Marcând primul său gol pentru CFR Cluj şi pentru scorul de 3-1 (min. 60) cu care s-a şi încheiat partida.

Meciul tur se joacă marţea viitoare, la Banja Luka, nu înainte însă ca, sâmbătă, CFR Cluj să joace pentru Supercupa României, în compania Universităţii Craiova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici