CFR Cluj, interesată de un internaţional belgian

Gruparea CFR Cluj este interesată să-l transfere pe mijlocaşul belgian Anthony Vanden Borre, ultima dată la Genk, acum liber de contract.

242 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, interesată de un internaţional belgian

Ronaldinho şi Anthony Vanden Borre

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani are peste 20 de prezenţe în naţionala Belgiei şi a mai jucat în carieră la Anderlecht, Fiorentina, Genoa şi Portsmouth, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

CFR Cluj i-a pierdut în ultima perioadă pe Deac, Vass, Ronny şi Sare, în urma unor grave accidentări, iar oficialii grupării au afirmat că încearcă perfectarea unor transferuri pentru a completa lotul antrenat de Ioan Andone, în perspectiva evoluţiilor în grupele Ligii Campionilor.

Echipa CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia elveţiană FC Basel, în manşa secundă a play-off-ului preliminariilor competiţiei, şi după ce câştigase şi în tur cu scorul de 2-1. În acest meci, mijlocaşul Bakary Sare a suferit o fractură de peroneu.

CFR Cluj va juca în Grupa H a Ligii Campionilor, cu formaţiile Manchester United (Anglia), Sporting Braga (Portugalia) şi Galatarasay Istanbul (Turcia) s-a stabilit, joi, la tragerea la sorţi de la Monaco.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici