CFR Cluj întrerupe şirul înfrângerilor şi o duce pe FC Argeş la 10 meciuri fără victorie

Venită după două înfrângeri consecutive în Superligă şi una în Conference League, campioana CFR Cluj a reuşit duminică să câştige cu emoţii partida cu FC Argeş, din etapa a 26-a a campionatului.

205 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj întrerupe şirul înfrângerilor şi o duce pe FC Argeş la 10 meciuri fără victorie

CFR Cluj întrerupe şirul înfrângerilor şi o duce pe FC Argeş la 10 meciuri fără victorie

Deac a marcat deja în minutul 2, după o fază confuză. Malele a pasat de pe linia de fund, iar mingea şutată de decarul clujean de la 7-8 metri s-a strecurat deviată în poarta lui Micu.

CFR Cluj a făcut apoi repede 2-0, în minutul 25, când Janga a trimis cu capul în poartă de la 2 metri mingea centrată din prima de Camora, din flancul stâng.

Ar fi putut fi 3-0 înainte de pauză, dar golul lui Malele, după o pasă în adâncime a lui Boateng, a fost anulat pe motiv de henţ.

Minutul 62 a adus autogolul lui Kolinger, care a relansat partida (2-1).

Clujenii au continuat să domine, oaspeţii având şi ei câteva tentative de a marca, rămase nefructificate.

Cele mai mari ocazii de a marca în ultimele 15 minte le-au aparţinut tot gazdelor prin Malele, Boateng, Krasniqi şi Bârligea.

Kosovarul Ermal Krasniqi a liniştit în cele din urmă spiritele, înscriind în minutele suplimentare de joc al doilea gol al său pentru CFR Cluj, cu care a închis tabela la 3-1.

Clujenii sunt pe locul 2, cu 53 de puncte, şi sunt calificaţi matematic în play off, fiind totodată la 2 puncte distanţă de liderul Farul Constanţa.

FC Argeş rămâne cu 26 de puncte pe locul 13 şi e la al 10-lea meci fără victorie în Superligă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici