CFR Cluj-Lazio, scor 2-1, în Europa League. Ardelenii trec pe primul loc în grupa E

CFR Cluj a învins-o pe Lazio, joi seara, scor 2-1, în prima rundă din grupele Europa League. Ardelenii au revenit după ce au fost conduşi şi au trecut pe primul loc în grupa E, din care mai fac parte Rennes şi Celtic Glasgow.

11092 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj-Lazio, scor 2-1, în Europa League. Ardelenii trec pe primul loc în grupa E

Echipele de start pentru meciul CFR Cluj-Lazio, din grupele Europa League

În minutul 25 al confruntării de pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", Bastos a punctat pentru Lazio. În urma unei corner, fundaşul a fost găsit bine în careu şi a reluat în plasa porţii lui Arlauskis.

În minutul 40, CFR Cluj a obţinut o lovitură de la 11 metri, pentru un fault în careu comis de Leiva asupra lui Djokovic. Ciprian Deac a transformat, internaţionalul român trimiţând în dreapta lui Strakosha şi restabilind astfel egalitatea.

Echipa lui Dan Petrescu a trecut în avantaj în minutul 75. Billel Omrani a fost găsit bine în careu şi a şutat în transversală. Mingea a ricoşat tot la atacantul francez, care a reluat ulterior în plasă, pentru 2-1.

În urma disputării primei runde din grupa E a Europa League, CFR Cluj a trecut pe primul loc, cu 3 puncte. Rennes şi Celtic Glasgow au câte un punct, după remiza de joi seara, scor 1-1.

Următorul meci al lui CFR Cluj în Europa League va avea loc joi, 3 octombrie, pe terenul lui Celtic Glasgow, campioana Scoţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici