CFR Cluj, locul 85 în clasamentul IFFHS, Steaua pe 114

Echipa CFR Cluj este prima echipă din România în clasamentul pe luna august al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), după ce a urcat 21 de poziţii şi ocupă locul 85, cu 119,5 puncte.

16 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, locul 85 în clasamentul IFFHS, Steaua pe 114

CFR Cluj, locul 85 în clasamentul IFFHS, Steaua pe 114

Vicecampioana României, Steaua Bucureşti, a urcat patru poziţii şi se află pe locul 114, cu 107,5 puncte.

Echipa Unirea Urziceni se află pe locul 140, după o coborâre de patru poziţii, cu 97,5 puncte.

Formaţia Dinamo Bucureşti a urcat două poziţii şi ocupă locul 152, cu 93,5 puncte, la egalitate cu echipa Club Santos Laguna de Torreon (Mexic).

Echipa FC Vaslui a urcat patru poziţii şi se află pe locul 162, cu 90 de puncte, la egalitate cu formaţiile Adelaide United FC (Australia), ASEC Mimosas Abidjan (Costa de Fildeş) şi Red Bull Salzburg (Austria).

Formaţia Rapid Bucureşti a coborât 46 de poziţii poziţii şi se află pe locul 224, cu 77 puncte, la egalitate cu echipa Sociedad Deportivo Quito (Ecuador).

Ultima formaţie românească din clasament, FC Timişoara, a urcat pe locul 319 de pe poziţia 330 şi are 64,5 puncte, la fel ca şi echipele FC Lokomotiv Moscova (Rusia), Changchun Yatai (China), Krung Thai Bank Bangkok (Thailanda), Octubre Itaguca (Paraguay) şi FC Groningen (Olanda).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici