CFR Cluj, locul 87 în clasamentul IFFHS

Campioana CFR Cluj este prima echipă din România în clasamentul pe luna noiembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), după ce a căzut o poziţie şi ocupă locul 88, cu 127 puncte.

16 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, locul 87 în clasamentul IFFHS

CFR Cluj, locul 87 în clasamentul IFFHS

Următoarea reprezentantă a României în acest clasament este Unirea Urziceni, care a urcat pe locul 125 de pe 141, cu 105,5 puncte. Unirea este la egalitate cu formaţiile Pakhtakor Taşkent (Uzbekistan) şi Spartak Moscova (Rusia).

Vicecampioana României, Steaua Bucureşti, a coborât de pe locul 97 pe poziţia 134, cu 103 puncte.

În schimb, FC Vaslui a urcat de pe 181 pe 143, cu 98 de puncte, fiind la egalitatate cu Cernomoreţ Varna (Bulgaria), St. Patrick's Athletic (Irlanda), SE Palmeiras Sao Paulo (Brazilia), Hapoel Tel-Aviv (Israel) şi OSC Lille (Franţa).

Formaţia Dinamo Bucureşti a urcat de pe locul 217 pe poziţia 177, cu 89,5 puncte.

Şi Rapid Bucureşti a urcat în clasament, aflându-se pe locul 205 (urcare de pe 258), cu 82 puncte. Rapid se află la egalitate cu formaţiile Grasshopper Zurich (Elveţia), AC Siena (Italia), Tauro FC (Panama), CA Independiente Avellaneda (Argentina), Al-Qadisiyah (Kuwait), Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Goias Esporte Clube Goiania (Brazilia).

FC Timişoara a urcat de pe locul 316 pe 255, cu 74 de puncte. Timişorenii sunt la egaliate de puncte cu Urawa FC Red Diamonds (Japonia), Athletic Bilbao (Spania), Real Valladolid (Spania), CA Banfield (Argentina), Colon de Santa Fe (Argentina) şi Platinum Stars (Africa de Sud).

Ultima formaţie românească din clasament este Pandurii Târgu Jiu, care se află pe locul 341, cu 63 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici