CFR Cluj, obligată să câştige joi seara în Elveţia pentru a se califica în primăvara europeană

  • Antrenorul CFR Cluj, Edi Iordănescu, a declarat că meciul cu echipa elveţiană Young Boys Berna este decisiv pentru calificarea campioanei României în primăvara europeană
  • Iordănescu a spus că vede ca favorită echipa gazdă.
127 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, obligată să câştige joi seara în Elveţia pentru a se califica în primăvara europeană

CFR Cluj, oblligată să câştige joi seara în Elveţia pentru a se califica în primăvara europeană

Antrenorul Edi Iordănescu a prefaţat miercuri seara partida dintre Young Boys Berna şi CFR Cluj din grupele Europa League, într-o conferinţă de presă online.

Pentru a se califica în primăvara europeană, clujenii au nevoie de o victorie. „Am mare încredere în echipa pe care o antrenez, ştiu unde am venit, ştiu ce calitate individuală am în cadrul echipei şi acest lucru îmi dă speranţe pentru un rezultat pozitiv. Avem suficientă calitate şi caracter pentru a da o replică bună şi pentru a fi o echipă competitivă care să producă un rezultat pe măsură”, a spus Iordănescu.

Acesta susţine că, în opinia lui, Young Boys Berna este echipa favorită.

„Este un joc decisiv, a cărui miză este de a merge mai departe în primăvara europeană. Este important nu doar pentru CFR Cluj, ci şi pentru fotbalul românesc. Suntem extrem de conştienţi că va fi un joc dificil. Din punctul meu de vedere, chiar dacă nu-mi place să recunosc, cataloghez echipa gazdă ca favorită. Sunt o serie de elemente care mă fac să gândesc aşa. În primul rând luăm în considerare rezultatul din tur, când Young Boys a făcut un joc destul de bun, apoi clasamentul actual şi faptul că ei au două şanse din trei. pe noi doar victoria ne duce mai departe. Şi nu în ultimul rând suprafaţa de joc, cu care echipa gazdă e mult mai familiară decât noi. Mai mult, ne uităm şi pe clasamentul competiţiei interne, unde Young Boys domină campionatul fără înfrângere. Este o echipă pe care am studiat-o, am înţeles-o, cu o medie de vârstă foarte bună, cu jucători foarte valoroşi, cu experienţă în competiţiile europene”, a mai spus antrenorul CFR Cluj.

„Avem şi suspendaţi, pe Alex Chipciu, mai sunt şi jucători cu probleme medicale, dar aş vrea să vorbesc mai puţin despre ce nu avem şi să mă concentrez pe ceea ce avem şi cred că avem suficientă calitate şi caracter pentru a da o replică bună mâine şi pentru a fi o echipă competitivă care să producă un rezultat pe măsură", a declarat antrenorul Edi Iordănescu.

Meciul dintre Young Boys Berna şi CFR Cluj din grupele Europa League se joacă joi, în Elveţia, cu începere de la 19.55.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici