CFR Cluj - Oţelul Galaţi, scor 1-1

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida susţinută sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.

35 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Oţelul Galaţi, scor 1-1

Yssouf Kone a marcat în minutul 64 pentru CFR Cluj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Yssouf Kone '64, pentru CFR Cluj, respectiv Jelev '42, pentru Oţelul Galaţi.

0-1. Gabi Mureşan l-a faultat la marginea careului pe gălăţeanul Marius Pena, în postură de ultim apărător, a fost primit cartonaş roşu, iar jucătorul Jivko Jelev a înscris, din lovitură liberă, cu un şut, pe sub zid, care nu a putut fi parat de Eduard Stăncioiu.

1-1. Dubarbier i-a pasat în partea stângă lui Ysouf Kone, aflat la limita ofsaidului, iar atacantul din Bourkina Faso a pătruns în careu şi a şutat la colţul lung, restabilind egalitatea.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 18. Viera (17. Y. Kone '46), 6. G. Mureşan, 15. Alcantara, 33. Pereira - 8. Peralta (25. Leao '21), 16. Flores, 19. Culio - 23. Mara, 9. L. Traore (99. Ruiz '53) - 7. Dubarbier. Antrenor: Antonio Conceicao.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 3. Râpă (2. Cârjă '69), 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 6. L. Iorga (11. Gado '85), 29. Giurgiu, 18. Sg. Costin, 23. Sălăgeanu (17. M. Tănasă '82) - 27. Pena, 15. Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Mara '82 / Râpă '44, Ibeh '74, Gado '86, Cârjă 90+3

Cartonaş roşu: G. Mureşan '41

Arbitri: Nicolae Bordean (central) - Eduard Dumitrescu, Sorin Caia (asistenţi) - Laurenţiu Danşa.

Observatori: Ioan Igna, Viorel Boiţ.

La pauză, preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a coborât din tribuna oficială şi a mers la vestiare, fiind fluierat şi înjurat de mai mulţi suporteri, atât la plecare, cât şi la întoarcere.

Rezultatul de egalitate înregistrat sâmbătă este al treilea din cele cinci partide în care echipa CFR Cluj a fost antrenată de tehnicianul portughez Antonio Conceicao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici