CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

252 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, în Liga I

CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, în Liga I (Montaj Foto)

Golurile au fost marcate de Sougou '60 şi Kapetanos '90+3

CFR Cluj a deschis scorul prin Sougou, în minutul 60, jucătorul grupării clujene profitând de o greşeală a lui Cardoso.

Kapetanos a stabilit scorul final în minutul 90+3, dupã o centrare a lui Cadu, la care mingea a fost deviatã cu capul de Ronny.

CFR Cluj: Beto - Maftei (Panin '68), Cadu, Nuno Diogo, Camora - Peralta, Celestino - Sougou, Rui Pedro (Vranjes '74), Bastos (Ronny '46) - Kapetanos. Antrenor: Jorge Costa.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - V. Alexandru, Viera, Cardoso (Cristea '62), Nistor - Pintilii - Unguruşan, Maxim, Lemnaru (Unguru '70), Batin - Ibeh (Neagu '62). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Maftei '21, Bastos '42, Cadu '73, Kapetanos '81 / Pintilii '24, Unguruşan '81

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Robert Dumitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici