CFR Cluj pierde al doilea meci consecutiv în Liga Campionilor, scor 2-3, cu Bayern Munchen

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-3 (1-2), meciul susţinut în compania echipei germane Bayern Munchen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, partidă în care jucătorii clujeni au marcat de două ori în propria poartă.

80 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj pierde al doilea meci consecutiv în Liga Campionilor, scor 2-3, cu Bayern Munchen

CFR Cluj pierde al doilea meci consecutiv în Liga Campionilor, scor 2-3, cu Bayern Munchen (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Pentru CFR Cluj această este a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut şi partida cu AS Roma, scor 1-2, din etapa precedentă.

Marţi seară, golurile echipei germane au fost marcate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86.

CFR a deschis scorul în minutul 28, prin Cadu, care a reluat cu capul în poartă o minge venită dintr-o lovitură liberă executată în careu de De Zerbi.

În minutul 32, acelaşi Cadu înscrie în proprie poartă, scor 1-1, el deviind involuntar o minge şutată de Kroos.

Şase minute mai târziu, Bayern majorează scorul pe tabela de marcaj printr-un nou autogol al jucătorilor de la CFR. Un corner executat de pe partea dreaptă, mingea îl loveşte pe Panin şi intră în poarta lui Stăncioiu.

Bayern Munchen marcheză din nou, scor 3-1, în minutul 77, după ce Mario Gomez a şutat în poarta clujenilor o minge respinsă, în primă instanţă, de portarul Eduard Stăncioiu.

Scorul final este stabilit în minutul 86, scor 3-2, când CFR reduce din diferenţă prin Culio, care înscrie cu un şut din centrul careului.

Bayern Munchen: 1.Butt - 21. Lahm, 44. Timoşciuk, 28. Badstuber, 23. Pranjic - 16. Ottl, 31. Schweinsteiger (4. Braafheid '80) - 8. Hamit Altintop, 25. T. Muller, 39. Kroos - 33. Gomez. Antrenor: Louis van Gaal.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 4. Panin, 20. Cadu, 13. Piccolo, 24. Rada - 16. Bastos (22. Hora '56), 8. Kivuvu, 7. E. Dică, 19. Culio - 10. De Zerbi, 9. Traore (32. Bjelanovici '76). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Schweinsteiger '70 / Dică '19, Panin '25

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Anglia, condusă la centru de Martin Atkinson, ajutat la cele două linii de Michael Mullarkey şi Peter Kirkup, arbitru de rezervă fiind Stuart Attwell. Asistenţi suplimentari au fost Andre Marriner şi Lee Mason.

Autogolul lui Panin, din minutul 38, a reprezentat cel de-al 700-lea gol pentru Bayern Munchen în cupele europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici