CFR Cluj pierde al treilea meci al sezonului în Conference League, dar păstrează şanse de calificare

  • AZ Alkmaar – CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Grupei D, din UEFA Conference League.
  • Cu un singur punct în 4 meciuri, ardelenii sunt pe ultimul loc, dar păstrează şanse teoretice de a se califica în primăvara europeană.
573 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj pierde al treilea meci al sezonului în Conference League, dar păstrează şanse de calificare

Sursa foto: profimedia

Gazdele au deschis scorul după numai 5 minute, prin islandezul Gudmundsson, servit ideal în careu de Karlsson (1-0, min. 5).

CFR şi-a creat o ocazie importantă, în minutul 39, însă portarul gazdelor s-a descurcat remarcabil, într-o situaţie complicată.

Olandezii au majorat scorul la 2-0, pe final de meci, după o combinaţie între Karlsson şi Pavlidis, care a marcat din faţa porţii goale, nu înainte însă ca Deac să fi şutat în bară, cu câteva secunde în urmă (2-0, min. 86).

CFR Cluj ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur punct, dar, datorită egalului, 2-2, dintre Randers şi Jablonec, păstrează şanse teoretice de a se mai clasa pe locul 2, loc ce îi conferă dreptul de a participa la un baraj, în urma căruia ar putea ajunge în primăvara europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici