CFR Cluj pierde la Sibiu şi ratează trecerea în fruntea clasamentului Superligii la finele turului

CFR Cluj a ratat luni seara, în ultimul meci al turului sezonului regulat din Superligă, şansa de a se instala în fruntea clasamentului, după ce a pierdut cu 1-0 în deplasare la FC Hermannstadt.

662 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj pierde la Sibiu şi ratează trecerea în fruntea clasamentului Superligii la finele turului

Sursa foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Prima repriză a fost a portarilor, la ambele porţi cei doi goalkeeperi având intervenţii salvatoare, care, împreună cu alte câteva şuturi pe lângă, au făcut ca scorul la pauză să fie 0-0.

Hermannstadt a dat lovitura în minutul 62, cu un şut foarte frumos al lui Neguţ, care a prins un exterior din afara careului, la vinclu, imposibil de parat pentru tânărul portar ceferist Răzvan Sava.

În ciuda schimbărilor făcute după primirea golului, CFR Cluj nu a reuşit să pună în pericol iminent poarta lui Căbuz, sibienii obţinând cele 3 puncte, cu care ocupă un surprinzător loc 4 în clasament.

CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 30 de puncte, la un punct de FCSB, care este campioana turului sezonului regulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici