CFR Cluj preia şefia Superligii, după o victorie categorică cu fostul lider FC Farul Constanţa

Derby-ul campionatului de fotbal masculin dintre FC Farul Constanţa şi CFR Cluj a concluzionat etapa a 22-a a Superligii, instalîndu-i pe ardeleni în fruntea clasamentului, după o victorie cu 3-0 pe terenul dobrogenilor, care au dominat până acum Liga 1.

333 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj preia şefia Superligii, după o victorie categorică cu fostul lider FC Farul Constanţa

După o primă repriză fără şut pe poartă, dar cu câteva ocazii la ambele porţi, şi cu o uşoară dominare a oaspeţilor, CFR Cluj a început repriza secundă cu două goluri marcate în primele 14 minute.

Noua achiziţie a clujenilor, Ermal Krasniqi, a deschis scorul după o acţiune în flancul stâng, cu un şut din careu, la colţul lung, în minutul 49.

În minutul 58, Istvan Kovacs a acordat penalty, după un fault în careu asupra lui Yuri. Manea a transformat sigur, pentru 2-0.

După ce a debutat cu gol la CFR, Krasniqi a mai dat şi o pasă de gol, în minutul 77, când l-a servit pe Petrila, după o acţiune personală în fllancul stâng.

După această victorie, CFR Cluj trece în fruntea clasamentului, cu 47 de puncte, două mai multe decât Farul Constanţa, care e acum pe poziţia a doua şi 6 mai multe decât a treia clasată, FCSB.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici