CFR Cluj rămâne liderul Ligii I

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care atacantul Didi a marcat golul victoriei şi a apărat poarta ardelenilor pe final de joc.

2 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj rămâne liderul Ligii I

CFR Cluj rămâne liderul Ligii I

În minutul 20, Liviu Mihai (Pandurii) a suferit o accidentare aparent foarte gravă. În urma unui duel aerian cu fundaşul Cadu (CFR), Mihai a căzut, iar portughezul a aterizat pe spatele său. Atacantul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei, medicii conectându-l la o mască de oxigen. După 5 minute Liviu Mihai a fost urcat în ambulanţă, unde a primit în continuare îngrijiri, iar înainte de pauză el şi-a revenit şi a plecat direct la vestiare. În urma fazei din minutul 20, Cadu a primit cartonaşul galben, după ce centralul Augustus Constantin s-a consultat cu un tuşier.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 66, prin Didi. Acesta a profitat de o nesincronizare a apărătorilor gazdelor, a scăpat din marcaj şi, rămas singur cu Dossey, a înscris de la 8 metri, după o pasă de la Andre Leao.

În minutul 86, portarul clujenilor, Eduard Stăncioiu, a primit un avertisment, după care a aplaudat ironic decizia arbitrului, care i-a arătat şi al doilea cartonaş galben, eliminându-l.

Astfel, în ultimele minute ale întâlnirii poarta formaţiei CFR Cluj a fost apărată de atacantul Didi, deoarece antrenorul Ioan Andone operase deja toate cele trei schimbări. Didi, care a îmbrăcat tricoul rezervei de portar Nuno Claro, a avut două intervenţii reuşite în minutele în care a stat în poartă, reuşind să păstreze avantajul minim pe care tot el l-a asigurat ardelenilor, care rămân lideri în clasament, după victoria de la Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici