CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj a îndeplinit primul obiectiv din noul sezon european. Pe teren propriu, campioana României a câştigat partida retur cu Astana din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, scor 3-1, şi s-a calificat în turul secund, acolo unde o va întâlni pe Maccabi Tel Aviv.

2000 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Partida din Gruia nu a început bine pentru clujeni. În minutul 4, Murtazayev a deschis scorul pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Omrani a restabilit repede echilibrul pe tabela de marcaj. A dus scorul la 1-1, ca mai apoi CFR Cluj să primească un gol cadou.

În minutul 26, Postnikov a punctat în propria poartă iar scorul la pauză a fost 2-1 pentru echipa lui Dan Petrescu.

În repriza a doua, CFR Cluj a punctat din nou în poarta celor de la Astana. Omrani a reuşit dubla şi a dus scorul la 3-1.

Ardelenii au trăit cu emoţii până la finalul meciului, oaspeţii au fost foarte aproape să marcheze în minutul 90+4, dar portarul Arlauskis a fost pe fază şi a prins mingea în braţe.

S-a încheiat 3-1 (scor general 3-2), iar CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici