CFR Cluj şi Benfica Lisabona au semnat un nou protocol de colaborare

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi omologul său de la Benfica Lisabona, Luis Felipe Vieira, au semnat, sâmbătă, un nou protocol de colaborare.

2 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi Benfica Lisabona au semnat un nou protocol de colaborare

CFR Cluj şi Benfica Lisabona au semnat un nou protocol de colaborare

Acordul prevede clauze în plus faţă de protocolul semnat la Lisabona. "Am întregit contractul, iar prietenia dintre noi va dura până la viitoarele centenare ale cluburilor noastre", a spus Iuliu Mureşan.

Acesta a explicat că noua înţelegere prevede o colaborare mai concretă la nivel administrativ. "Va fi o colaborare mai concretă între administraţiile celor două cluburi. Avem multe de învăţat de la Benfica. Încă de la prima mea vizita pe Estadio Da Luz am simţit că este un club foarte bine organizat şi vrem să fim şi noi la fel. Contractul mai prevede să deschidem o casă a Benficăi la Cluj. Vom fi ambasadorii clubului Benfica Lisabona în România", a declarat Mureşan.

"Prin semnarea protocolului am devenit o familie mai unită. Îi vom susţine şi ajuta pe cei de la Cluj. Benfica este un club învingător şi Clujul va fi la fel", a afirmat şi Luis Felipe Vieira.

Preşedinţii celor două cluburi semnaseră un prim acord în luna martie 2007, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe stadionul "Da Luz", din Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici