CFR Cluj – Slavia Praga întrerupt 15 minute. Un suporter a fost transportat la spital

Meciul dintre CFR Cluj şi Slavia Praga, din Conference League, a fost întrerupt joi seara în minutul 26, după ce unui suporter din tribuna Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” i s-a făcut rău şi a necesitat intervenţia ambullanţei aflate la faţa locului.

564 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj – Slavia Praga întrerupt 15 minute. Un suporter a fost transportat la spital

CFR Cluj – Slavia Praga întrerupt 15 minute. Un suporter a fost transportat la spital

Arbitrul partidei a întrerupt jocul timp de aproximativ 15 minute, până ce persoana ce a necesitat îngrijire medicală pentru un presupus infarct a fost transportată la spital

„În timpul primei reprize, meciul cu Slavia Praga a fost întererupt câteva minute deoarece unuia dintre suporterii noştri din Tribuna 2 i s-a făcut rău. Personalul medical prezent la stadion a intervenit rapid, iar fanul nostru a plecat la spital cu ambulanţa stabil şi conştient.” Se spune într-un comunicat al celor de la CFR Cluj.

Conform ISU Cluj, câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD aflaţi pe stadion.

„Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare şi a început suportul vital avansat pentru victimă. Din fericire, acestea au reuşit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conştient şi cooperant în momentul predării”, susţine ISU Cluj.

În momentul incidentului ardelenii conduceau cu 1-0, golul fiind marcat de Deac din lovitură de pedeapsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici