CFR Cluj - Steaua, scor 1-1

CFR Cluj a terminat la egalitate, vineri, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Steaua, pe teren propriu, în etapa a IX-a a Ligii I, în prima partidă dintre două echipe româneşti angrenate în aceeaşi ediţie a Ligii Campionilor.

62 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Steaua, scor 1-1

CFR Cluj - Steaua, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Steaua a deschis scorul în minutul 9, prin Dayro Moreno. Atacantul columbian a înscris printr-un şut din interiorul careului mic, după o centrare de pe partea stângă a lui Petre Marin şi o deviere pe spate a atacantului Arthuro.

Atacantul argentinian al echipei CFR, Sebastian Dubarbier, a egalat scorul pentru clujeni în minutul 37 printr-un şut de la marginea careului mare deviat decisiv în poartă de fundaşul stelist Sorin Ghionea.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 20. Cadu, 27. Sousa, 33. Pereira - 7. G. Mureşan, 31. Dani - 7. Dubarbier, 19. Culio, 29. Didi (10. Trică '59) - 17. Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 20. Lovin, 14. Toja (30. Tiago Gomes '71)) - 16. Nicoliţă, 10. Dayro Moreno (28. B. Stancu '86), 9. Semedo (7. Szekely '57) - 11. Arthuro. Antrenor Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Ogăraru '23, Semedo '27, Arthuro '72

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Augustus Constantin (central), Cristian Nica şi Eduard Dumitrescu (asistenţi), Victor Berbecaru (rezervă). Observatori au fost delegaţi Viorel Duru pentru joc şi Nicolae Grigore pentru arbitri.

La meci au asistat 20.118 de suporteri, dintre care circa 1.000 de susţinători ai echipei Steaua. Meciul s-a disputat cu toate locurile ocupate de spectatori, în afara procentului de 10 la sută pentru siguranţă.

Steaua a reuşit, pentru al şaselea meci consecutiv, să nu piardă o partidă cu formaţia CFR Cluj. În ultimele şase meciuri dintre cele două echipe, Steaua a câştigat de patru ori, alte două întâlniri terminndu-se la egalitate.

Înainte de meci, căpitanii celor două echipe, Sorin Ghionea pentru Steaua şi Cadu pentru CFR Cluj, au citit un mesaj de fair-play.

După golul lui Dayro Moreno, atacantul stelist Arthuro a fost lovit de un obiect aruncat din tribune. Tot atacantul Arthuro a fost călcat pe spate de căpitanul celor de la CFR, Cadu, după un duel între cei doi.

Înaintea partidei, un suporter stelist a fost agresat de un grup de susţinători ai echipei CFR Cluj, după ce acesta a ajuns din greşeală în mijlocul galeriei ceferiste.

Galeria echipei CFR a afişat bannere cu mesaje pentru jucătorii clujeni: "Suflete de gladiatori, mereu învingători" şi "Dragoste si pasiune pentru un singur nume - CFR", dar şi mesaje pentru căpitanul obişnuit al "roş-albaştrilor", Mirel Rădoi, accidentat pentru această partidă: "Mirel Rădoi, un cocalar cât doi", pentru finanţatorul stelist Gigi Becali: "Patron la oiţe -gentleman în vise", şi pentru fundaşul dreapta al Stelei, George Ogăraru, "În rolul lui Betty cea urâtă: Ogăraru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici