CFR Cluj – Universitatea Craiova. Bătălii europene

Partida CFR 1907 Cluj - Universitatea Craiova are loc duminică, de la ora 21.00. Cele două echipe s-a mai întâlnit de 33 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus clujenii, de 10 ori au câştigat craiovenii, iar alte 10 partide s-au terminat la egalitate.

399 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Bătălii europene

Pe 5 februarie 2023, CFR Cluj - FCSB 0-1 a fost ultima înfrângere suferită de ardeleni pe teren propriu în campionat. Au urmat patru victorii şi două remize. Două succese (1-0 cu Petrolul, 2-1 cu Sepsi OSK), două rezultate de egalitate şi patru partide pierdute este palmaresul înregistrat de olteni în meciurile jucate în 2023 din postura de vizitarori, notează lpf.ro.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 33 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus clujenii, de 10 ori au câştigat craiovenii, iar alte 10 partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu CFR gazdă: 16 meciuri - 8 succese CFR Cluj - 4 remize - 4 victorii U Craiova.

Primul meci a avut loc pe 7 decembrie 2014, CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0. Ardelenii erau antrenaţi la vremea respectivă de Francisc Dican, în timp ce pe banca oaspeţilor se afla cuplul Emil Săndoi - Sorin Cârţu.

Cea mai mare diferenţă de scor: 26 mai 2016, CFR Cluj - Universitatea Craiova 4-0 (Camora, Jakolis dublă, Petrucci), rezultat decisiv pentru vizitatori în ratarea calificării în cupele europene.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 2 aprilie 2023, Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, goluri marcate de E. Koljic, respectiv L. Cvek.

Dan Petrescu vs Eugen Neagoe în toate competiţiile: 13 jocuri - 8 victorii Petrescu - 4 remize - un succes Neagoe.

Mediile de vârstă: CFR Cluj - 27 ani şi 4 luni, Universitatea Craiova - 25 ani şi 7 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici