CFR Cluj - Universitatea Craiova, scor 1-1

Campioana României, CFR Cluj, a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, în faţa echipei Universitatea Craiova şi a pierdut primele puncte pe teren propriu în acest sezon, într-o partidă contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

39 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Universitatea Craiova, scor 1-1

Josh Rose, de la Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de De Sousa '19, pentru CFR Cluj, respectiv Rose '53, pentru Universitatea Craiova.

În minutul 19, Trică a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Cadu a reluat în transversală şi, din apropiere, De Sousa a trimis cu capul spre poartă, balonul atingându-l pe Găman înainte de a intra în plasă.

În minutul 53, Universitatea Craiova a egalat prin Josh Rose. Prepeliţă a centrat din colţul careului de 16 metri, Rose a reluat cu capul de la circa 5 metri, portarul Stăncioiu a respins în primă fază, dar mingea a revenit la australian, care a împins mingea în plasă, cu pieptul.

Oaspeţii au fost la un pas de a marca în proprie poartă în minutul 73, după o centrare a lui Semedo, deviată de Ovidiu Dănănae, însă portarul Mircea Bornescu a respins cu piciorul în ultimă înstanţă.

În minutul 85, gazdele au trecut pe lângă victorie la lovitura de cap expediată de Pereira, de la aproximativ 8 metri, însă balonul a fost respins de Rose, de pe linia porţii.

Pe parcursul primeri reprize, galeria formaţiei CFR Cluj, a afişat două bannere: "În peluze noi cântăm, în teren jucaţi şi ne încântaţi" şi "Ne dorim şi titlul doi, câştigaţi pentru noi". De partea cealaltă, suporterii Universităţii Craiova au afişat un baner pe care scria: "Bucuroşi de oaspeţi?".

Partida a fost condusă la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Dan Roşu. Rezervă a fost Tiberiu Lajos.

Observatori pentru această partidă au fost desemnaţi Octavian Goga şi Ioan Igna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici