CFR Cuj - Universitatea Craiova remizează în cel mai anost meci al etapei. Finalul partidei nu a fost lipsit de momente controversate

  • Ultimul meci al anului în Liga 1 s-a jucat marţi pe terenul campioanei CFR Cluj, care a primit vizita oltenilor de la Universitatea Craiova.
  • Cele două echipe au jucat prudent, întreaga partidă fiind dominată de un joc tacticizat, nefavorabil spectacolului fotbalistic.
573 afișări
Imaginea articolului CFR Cuj  - Universitatea Craiova remizează în cel mai anost meci al etapei. Finalul partidei nu a fost lipsit de momente controversate

Sursa foto: Mediafaxfoto

Unica mare ocazie a meciului dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova le-a aparţinut oltenilor, care au şutat în bară.

În prima repriză s-au înregistrat doar două ocazii demne de remarcat, ambele produse de oaspeţi.

În partea a doua jocul a fost şi mai static, ambele formaţii dând senzaţia că se mulţumesc cu remiza.

Un uşor apetit ofensiv a arătat doar campioana, care a şi bifat singura ocazie a primei părţi de repriză. Introducerea lui Pereira a dus la animarea jocului. Vinicius, singur în faţa porţii, nu a ajuns la o minge ce se arăta promiţătoare.

În minutul 82, antrenorul Edi Iordănescu împrospătează linia de mijloc şi atacul. Clujenii cer un penalty la o fază în care mingea a şters uşor mâna unui fundaş advers. Arbitrul nu vede şi îi dă cartonaş galben lui Păun pentru proteste.

Cea mai mare ocazie a meciului vine în minutul 88. După o pătrundere pe flancul drept, Cicâldău întoarce o minge la marginea careului, de unde Ovidiu Bic şutează năpraznic în bara transversală şi mingea cade pe linia porţii. Oltenii cer gol, considerând că balonul a trecut dincolo de linie, antrenorul Cornel Papură primind chiar cartonaşul roşu pentru proteste.

CFR şi Craiova îşi împart frăţeşte punctele şi se retrag confortabil în vacanţa de iarnă de pe locurile 3, respectiv 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici