CFR s-a împiedicat pe teren propriu de UTA. Ardelenii rămân pe locul doi în clasament

  • Partida CFR Cluj-UTA Arad, desfăşurată sâmbătă seara, s-a încheiat la egalitate.
  • Clujenii au ratat revenirea pe prima poziţie a clasamentului.
  • Partida a făcut parte din etapa a XVII-a a Superligii de fotbal.
205 afișări
Imaginea articolului CFR s-a împiedicat pe teren propriu de UTA. Ardelenii rămân pe locul doi în clasament

CFR s-a împiedicat pe teren propriu de UTA. Ardelenii rămân pe locul doi în clasament

CFR-UTA s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Cele două echipe primesc câte un punct, dar gazdele nu pot fi mulţumite deoarece au ratat şansa de a reveni pe primul loc în clasament.

CFR rămâne pe locul doi şi are 32 de puncte, cu două în minus faţă de FCSB. Liderul va juca duminică, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti.

Tot sâmbătă a fost partida FC Voluntari-Farul Constanţa. Gazdele s-au impus cu 4-2.

Primele meciuri ale etapei a XVII-a a Superligii s-au desfăşurat vineri. FC Hermannstadt şi Poli Iaşi au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 2-1, codaşa clasamentului FC Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
superliga,
cfr,
uta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici