CFR se impune în derby-ul Clujului. Trei penalty-uri, gol cu călcâiul şi un debut la 14 ani în Superligă

Înfrângere drastică suferită de Universitatea Cluj în Gruia, în derby-ul Clujului, din ultima etapă a sezonului regulat. CFR Cluj a câştigat luni seara cu 4-0 confruntarea cu rivala locală, după un meci cu 3 penalty-uri, din 3 henţuri în careu, şi debutul lui Alexandru Bota, la 15 ani neîmpliniţi.

1238 afișări
Imaginea articolului CFR se impune în derby-ul Clujului. Trei penalty-uri, gol cu călcâiul şi un debut la 14 ani în Superligă

Campioana României a rezolvat meciul încă din prima repriză, când a deschis scorul din penalty, prin Janga (1-0, min. 25), după un prim henţ în careu al „şepcilor roşii”.

Krasniqi a făcut 2-0, cu un gol cu călcâiul, marcat din faţa porţii în minutul 32, după o fază creată de o combinaţie între Deac şi Manea, ultimul pasând decisiv.

Peste 10 minute, Manea a transformat al doilea penalty, obţinut tot după un henţ în careu, pentru 3-0 la pauză.

CFR a dominat şi repriza secundă, Universitatea având o singură acţiune notabilă, Goranov ratând singur cu portarul Scuffet.

În minutul 81, „şepcile roşii” au mai comis un henţ în careu, dar tânărul portar Gorcea a parat execuţia lui Krasniqi de la punctul cu var.

S-a încheiat totuşi 4-0, la capătul unei acţiuni iniţiate pe flancul drept şi încheiate cu şutul lui Bîrligea din faţa porţii, în minutele suplimentare de joc.

În minutul 83, Ioan Sabău l-a introdus în teren pe Alexandru Bota, un jucător ce va împlini 15 ani pe 31 martie şi care a fost foarte aproape de a bate recordul de precocitate la debut pe prima scenă, deţinut încă de Nicolae Dobrin, care a debutat la 14 ani, 10 luni şi 10 zile.

CFR Cluj încheie sezonul regulat pe locul 2, cu 63 de puncte şi va pleca în play-off cu un număr egal de puncte cu Farul Constanţa, 32.

Universitatea Cluj va evolua în play out, plecând de pe locul 10, cu 32 de puncte, adică 16, după înjumătăţire.î.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici