CFR şi Rapid, cu mers de TGV: Remiză cu spectacol în derby-ul feroviar din play-off-ul Superligii

CFR Cluj şi Rapid Bucureşti au încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-1), ultimul meci al rundei inaugurale a play-off-ului Ligii 1, duminică seara, pe arena din Gruia. Clujenii au marcat pe final un gol, anulat după o îndelungă analiză a asistenţilor din cabina VAR.

260 afișări
Imaginea articolului CFR şi Rapid, cu mers de TGV: Remiză cu spectacol în derby-ul feroviar din play-off-ul Superligii

CFR şi Rapid, cu mers de TGV: Remiză cu spectacol în derby-ul feroviar din play-off-ul Superligii

CFR Cluj a făcut un prim pas greşit în play-off-ul Superligii, cedând două puncte importante pe teren propriu, în faţa lui Rapid Bucureşti.

Ardelenii au deschis scorul în minutul 4 din penalty, prin Janga, egalarea venind la scurt timp prin reuşita lui Mattias Kait, servit în faţa porţii de Răzvan Onea (1-1, min. 11).

Scuffet i-a salvat apoi pe elevii lui Dan Petrescu de primirea unui gol cu o dublă paradă, în faţa şuturilor lui Onea şi Costache.

Boateng i-a adus din nou pe campioni în avantaj, după o fază confuză în faţa porţii lui Moldovan, învins de un şut moale, dar lobat al ghanezului.

Cel mai bun jucător de pe teren în tabăra rapidistă, Răzvan Onea, a marcat golul egalizator în minutul 55, după o acţiune personală în care l-a depăşit în duel unu la unul pe Kamora, şutând în diagonală, fără şanse pentru Scuffet.

Clujenii au marcat un gol în minutele suplimentare de joc, prin Maglica, dar acesta a fost anulat după analiza VAR, pe motiv de offside.

Giuleştenii au avut două ocazii mari de a-şi adjudeca victoria, în ultimele două minute de joc, nefructificate însă.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 2, la 2 puncte distanţă de Farul Constanţa şi cu 3 avans faţă de FCSB.

Rapid este pe locul 5, cu 27 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici