Chelsea acceptă să plătească o sumă record pentru Enzo Fernandez de la Benfica

Chelsea a ajuns la un acord pentru o sumă record în Marea Britanie de 121 de milioane de euro (107 milioane de lire sterline) pentru mijlocaşul argentinian al echipei Benfica, Enzo Fernandez, scrie BBC.

369 afișări
Imaginea articolului Chelsea acceptă să plătească o sumă record pentru Enzo Fernandez de la Benfica

Tranzacţia eclipsează suma de 100 de milioane de lire sterline pe care Manchester City a plătit-o pentru Jack Grealish în 2021.

Benfica a precizat într-un comunicat că a "ajuns la un acord cu Chelsea FC pentru vânzarea tuturor drepturilor jucătorului Enzo Fernandez".

Fernandez, care s-a alăturat Benfica doar pentru 10 milioane de lire sterline în august, a fost numit tânărul jucător al turneului în timpul triumfului Argentinei la Cupa Mondială din Qatar.

Sosirea jucătorului în vârstă de 22 de ani duce cheltuielile din ianuarie ale lui Chelsea la 288 de milioane de lire sterline, potrivit site-ului de transferuri Transfermarkt.

Acest lucru urmează după o cheltuială de 292 de milioane de lire sterline în vară - un record pentru un club britanic.

Este a şasea cel mai scump transfer din toate timpurile, egalând suma de 120 de milioane de euro pe care Barcelona a plătit-o pentru atacantul francez Antoine Griezmann în 2019.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici