Chelsea Bucureşti organizează Premier Intercompany League Bucharest

Clubul Chelsea Bucureşti organizează, în perioada mai-noiembrie 2010, campionatul Premier Intercompany League Bucharest, la startul căruia sunt aşteptate să se înscrie 40 de echipe, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele grupării, Constantin Căliman.

37 afișări
Imaginea articolului Chelsea Bucureşti organizează Premier Intercompany League Bucharest

Chelsea Bucureşti organizează Premier Intercompany League Bucharest (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Încercăm ca până pe 21 mai să identificăm cele 40 de echipe de firme care se vor înscrie. Campionatul va începe pe 25 mai, chiar dacă vor fi înscrise doar jumătate dintre ele. Am avut astăzi o discuţie şi vom face un parteneriat foarte avantajos cu MediaPro. Ne interesează să atragem cât mai multe firme şi oameni de calitate care să creadă în formatul inedit al competiţiei. Prin acest turneu vrem să punem în valoare investiţia noastră în terenurile de joc din parcul Tineretului", a spus Căliman.

Constantin Căliman a afirmat că premiul acordat câştigătoarei competiţiei va consta într-o excursie la Londra, cu vizitarea bazei de antrenament a clubului Chelsea şi participarea şi la un meci al liderului Premier League. "Premiul este unul interesant, o excursie la Londra. Se va merge pe Stamford Bridge, se va face un tur al stadionului, iar în ultima seară se va merge ori la un meci în Premier League ori la unul în Liga Campionilor. Vom acorda bani şi echipamente sportive. Evenimentul se doreşte să fie şi o sursă de finanţare pentru şcoala de fotbal", a completat Căliman.

Preşedintele clubului Chelsea Bucureşti a menţionat că până în prezent s-au înscris 17 echipe în competiţie. "Interesant este că din sezonul viitor este că se va promova şi se va retrograda. Există miză, nu ca în campionatele celelalte. Vrem să impunem un anumit standard plecând de la organizare. Până în prezent s-au înscris 17 echipe din domeniul bancar, din asigurări, distribuţie, IT, auto. Tragerea la sorţi va avea loc pe 21 mai la hotelul Rin, iar până atunci se pot face înscrieri", a adăugat Căliman.

Întrebat de ce a ales numele Chelsea pentru club, Căliman a răspuns: "Sunt fan Chelsea Londra de când juca Dan Petrescu acolo. Chelsea e un brand. Oficial încă nu avem niciun parteneriat cu Chelsea. Ei au în lume parteneriate în Canada, SUA şi Hong Kong, iar în Europa nu au niciun parteneriat. Poate vor face primul parteneriat din Europa cu noi. Noi suntem un club multidisciplinar, mai avem secţii de karate tradiţional şi tir cu arcul".

Taxa de înscriere în campionat este de 1.000 de lei de echipă, iar pentru participarea la fiecare meci se vor mai plăti 150 de lei. Numărul maxim de jucători înscrişi în fiecare echipă va fi de 15, iar sistemul de joc este de şase jucători plus un portar. Meciurile vor fi arbitrate de arbitri de la AMFB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici