Chelsea confirmă transferul unui jucător antrenat de Cristi Chivu la Inter Primavera

  • Chelsea a finalizat vineri transferul mijlocaşului italian Cesare Casadei, de la Inter, cu un contract definitiv.
  • Tânărul de 19 ani, antrenat de Cristian Chivu, nu a jucat încă niciun minut de fotbal la nivel de seniori, dar a impresionat la Campionatul European Under 19 din această vară.
1862 afișări
Imaginea articolului Chelsea confirmă transferul unui jucător antrenat de Cristi Chivu la Inter Primavera

Sursa foto: Twitter Chelsea FC

El a atras atenţia, alături de englezul Carney Chukwuemeka, care s-a alăturat lui Chelsea pentru aproximativ 20 de milioane de lire sterline la începutul acestei veri.

Casadei i-a urmat acum exemplul, punând pe hârtie un contract pe şase ani într-o afacere care, potrivit 90min, are o valoare iniţială de 15 milioane de euro, plus încă 5 milioane de euro bonusuri.

„Cesare este un jucător pe care îl urmărim de ceva timp şi suntem încântaţi că a acceptat să se alăture lui Chelsea, unde va consolida iniţial echipa noastră Under-21", a declarat şeful departamentului de dezvoltare a tineretului, Neil Bath.

„El este un alt talent emergent interesant pe care abia aşteptăm să îl vedem dezvoltându-se şi progresând în continuare pe măsură ce pătrunde în fotbalul senior în anii următori".

Casadei a făcut parte în mod regulat din antrenamentele cu prima echipă a lui Inter în sezonul trecut şi chiar a ajuns pe banca de rezerve pentru o confruntare din Serie A cu Sassuolo, după ce s-a impus ca unul dintre cei mai buni tineri de perspectivă ai clubului.

În timp ce se antrena cu seniorii, Casadei a evoluat pentru echipa de tineret a lui Inter, antrenată de Cristian Chivu în sezonul trecut, marcând 14 goluri şi dând 4 pase de gol în 30 de meciuri de campionat, precum şi două goluri în şapte partide din UEFA Youth League.

El se alătură acum unei echipe Chelsea Under 21 care s-a întărit deja prin semnarea foarte bine cotatului Omari Hutchinson de la Arsenal, în timp ce Chukwuemeka va juca probabil atât la prima echipă, cât şi la echipa Under 21.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici