Chelsea intră în cursa pentru transferul lui Kylian Mbappe

Chelsea Londra a intrat în cursa pentru semnătura lui Kylian Mbappe, alăturându-se lui Liverpool şi Real Madrid în lupta pentru transferul atacantul de la Paris Saint-Germain.

444 afișări
Imaginea articolului Chelsea intră în cursa pentru transferul lui Kylian Mbappe

Sursa: Mediafax Foto

În urma deciziei internaţionalului francez de a refuza o ofertă din partea echipei Al-Hilal din Saudi Pro League, speculaţiile în jurul viitorului lui Mbappe s-au încins, PSG fiind interesată să încaseze în această vară bani pe transferul Ghetei de Aur de la Cupa Mondială 2022.

Cel mai recent club care a intrat în cursa pentru semnătura sa este Chelsea, care, potrivit The Daily Record, încearcă să negocieze un acord pentru a-l aduce pe tânărul star în Premier League.

Între timp, presa britanică relatează că Liverpool ar fi în discuţii pentru a-l aduce sub formă de împrumut.

Mutarea lui Chelsea pentru Mbappe este una neaşteptată. După ce a cheltuit peste 500 de milioane de lire sterline pe jucători în ultimele două ferestre de transfer, londonezii au început să recupereze banii pe jucători care au plecat, cum ar fi Kai Havertz (60 de milioane de lire sterline) şi Mason Mount (55 de milioane de lire sterline), pentru a putea cheltui în această vară.

Cu toate acestea, după ce au făcut câteva vânzări importante, acum sunt pregătiţi să facă o ofertă considerabilă pentru vedeta lui PSG.

Mbappe ar fi primit o ofertă de 50 de milioane de euro de la Real Madrid la începutul acestei luni şi a fost subiectul unei oferte de 300 de milioane de euro de la Al Hilal, în urmă cu doar câteva zile.

În ciuda interesului declarat al lui Chelsea pentru Mbappe, Real Madrid va rămâne favorită pentru a-l transfera în această fereastră.

PSG are interesul de a realiza această vânzare şi pentru că la 1 august clubul va fi obligat să îi plătească jucătorului de 24 de ani un bonus de loialitate în valoare de 60 de milioane de euro, conform unei clauze din contractul său.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici