Chelsea şi Everton au remizat şi vor rejuca meciul din 16-imile Cupei Angliei

Formaţiile Chelsea şi Everton au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de sâmbătă, din 16-imile Cupei Angliei, echipa calificată în optimi urmând să se decidă după ce partida se va rejuca, informează AFP.

8 afișări

Alte rezultate din 16-imile Cupei Angliei:

Swansea (D2) - Leyton Orient (D3) 1 - 2

Aston Villa - Blackburn 3 - 1

Torquay (D4) - Crawley (amatori) 0 - 1

Watford (D2) - Brighton and Hove (D3) 0 - 1

Bolton - Wigan 0 - 0

Burnley (D2) - Burton (D4) 3 - 1

Birmingham - Coventry (D2) 3 - 2

Stevenage (D4) - Reading (D2) 1 - 2

Sheffield Wednesday (D3) - Hereford (D4) 4 - 1

Southampton (D3) - Manchester United 1 - 2

Echipele câştigătoare s-au calificat în optimi.

Duminică se mai dispută meciurile Arsenal - Huddersfield (D3), Wolverhampton - Stoke, Notts County (D3) - Manchester City, West Ham - Nottingham Forest (D2) şi Fulham - Tottenham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici