Chelsea şi Liverpool, remiză 1-1 la debutul în noul sezon de Premier League

Luis Diaz şi Axel Disasi au marcat golurile remizei dintre Chelsea şi Liverpool, jucat duminică pe Stamford Bridge, în etapa inaugurală a Premier League.

116 afișări
Imaginea articolului Chelsea şi Liverpool, remiză 1-1 la debutul în noul sezon de Premier League

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Luis Diaz a fost pe cale să strice primul meci oficial al lui Pochettino la conducerea celor de la Chelsea, columbianul fructificând din faţa porţii o pasă prin spatele defensivei venită de la Mohamed Salah, în minutul 18.

Salah a dublat avantajul peste 10 minute, dar reuşita sa a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

A fost momentul psihologic al partidei, Chelsea rezistând ofensivei agresive a elevilor lui Klopp, egalând în minutul 37, prin internaţionalul francez Axel Disasi din pasa trimis ă cu capul în faţa porţii de Ben Chilwell.

Două minute mai târziu, Chilwell l-a învins pe portarul Alison Becker, pentru 2-1, dar VAR a decis din nou că era în offside.

Chelsea a dominat posesia după pauză, dar nu a reuşit să obţină al doilea gol. În ultimele minute, ambele echipe au avut câte o şansă importantă de a marca, însă au dus în cele din urmă doar câte un punct.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici