Chelsea tot mai aproape de a semna cu Mauricio Pochettino ca nou antrenor

Chelsea se apropie de un acord pentru a-l angaja pe Mauricio Pochettino ca nou antrenor, potrivit 90min. După decizia lui Julian Nagelsmann de a se retrage din negocieri, Chelsea s-a concentrat asupra fostului antrenor de la Tottenham şi a aranjat o nouă rundă de discuţii cu argentinianul.

149 afișări
Imaginea articolului Chelsea tot mai aproape de a semna cu Mauricio Pochettino ca nou antrenor

Mauricio Pochettino, Facebook

Sursele 90min au confirmat că Chelsea se apropie de angajarea lui Pochettino, deşi nu s-a ajuns la un acord asupra unui contract şi mai sunt încă multe de făcut.

Important este faptul că Pochettino şi-a manifestat dorinţa reală de a prelua postul vacant de pe Stamford Bridge, iar discuţiile cu condeucerea Blues au lăsat impresia că are un plan real pentru actuala echipă.

În parale cu Pochettino, un nou atacant se află pe lista de achiziţii a albaştrilor, Chelsea lucrând de mult timp la recrutarea lui Victor Osimhen de la Napoli.

O abordare iniţială pentru Pochettino a fost respinsă la începutul acestui sezon, înţelegându-se că argentinianul a avut îndoieli cu privire la structura de pe Stamford Bridge, dar Chelsea a adăugat de atunci mai multă experienţă la echipa sa din spatele scenei şi se crede că Pochettino are mai multă încredere în proiectul oferit.

Nu se aşteaptă ca fostele legături ale acestuia cu Tottenham să fie o problemă nici în rândul consiliului de administraţie, nici în rândul fanilor lui Chelsea.

În timp ce Pochettino se conturează ca favorit pentru a prelua postul de pe Stamford Bridge, Chelsea continuă să facă diligenţele necesare în ceea ce priveşte potenţialele alternative în cazul în care discuţiile cu Pochettino vor eşua.

Vincent Kompany de la Burnley, Ruben Amorim de la Sporting CP şi Luciano Spalletti de la Napoli se numără printre cei care au admiratori la Chelsea, dar Blues par să se concentreze asupra lui Pochettino, în timp ce încearcă să pună capăt incertitudinii de pe banca tehnică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici