Cherchez: Transferul la Dinamo e cel mai important pas din cariera mea

Atacantul Cristian Cherchez, 21 de ani, transferat de FC Dinamo de la echipa de liga a III-a Chindia Târgovişte, a declarat, marţi, la plecarea în Spania, că venirea la gruparea "alb-roşie" reprezintă cel mai important pas făcut în cariera sa.

146 afișări
Imaginea articolului Cherchez: Transferul la Dinamo e cel mai important pas din cariera mea

Cherchez: Transferul la Dinamo e cel mai important pas din cariera mea (Imagine: Shutterstock)

"Cred că e cel mai important pas pe care l-am făcut în cariera mea până acum. Îmi doream foarte mult să ajung la Dinamo. Sper să fac cât mai multe lucruri bune, voi da tot ce am mai bun. Am fost primit destul de bine, e important că mai sunt mulţi jucători tineri. Vreau să luăm campionatul şi cupa", a declarat Cherchez, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Lotul formaţiei Dinamo a plecat, marţi, în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, în Spania, la Marbella, acesta urmând să se desfăşoare în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici