Chiar dacă City e pe locul 3 în Premier League, Pep Guardiola crede că echipa sa e cea mai bună

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, consideră că echipa sa e cea mai bună în cea mai strânsă cursă din ultimii ani pentru titlu în Premier League, chiar dacă rămâne pe locul trei în clasament, după o remiză albă cu Arsenal.

243 afișări
Imaginea articolului Chiar dacă City e pe locul 3 în Premier League, Pep Guardiola crede că echipa sa e cea mai bună

City a marcat în 47 de meciuri consecutive de campionat pe Etihad Stadium înainte de a se confrunta, duminică, cu defensiva lui Arsenal.

Remiza i-a permis lui Liverpool să treacă pe primul loc în clasament, cu 67 de puncte, cu nouă meciuri rămase de disputat, în timp ce Arsenal este a doua, cu 65 de puncte, cu un punct în faţa campioanei en-titre, City.

Întrebat care este cea mai bună echipă din acest moment în Premier League, Guardiola a spus: "Man City”. "Altfel nu am fi fost aici, în semifinalele Cupei Angliei, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi luptând împotriva lui Liverpool şi Arsenal", a mai arătat managerul lui City, potrivit Reuters.

"Sunt mulţumit. Le-am spus jucătorilor: <Nu fiţi trişti, băieţi!>. Îmi cunosc jucătorii şi modul în care se comportă", a adăugat Guardiola.

Manchester City a luat până acum doar patru puncte de la echipele din primele cinci clasate în acest sezon, faţă de 16 în sezonul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici