Chinezii anulează un meci amical cu Argentina, pe fondul scandalului iscat de participarea lui Messi

Autorităţile sportive chineze au anulat meciul amical dintre Argentina şi Nigeria de luna viitoare, pe fondul unei reacţii din ce în ce mai violente faţă de faptul că Lionel Messi nu a jucat săptămâna trecută în Hong Kong, în cadrul unui meci cu Inter Miami.

1101 afișări
Imaginea articolului Chinezii anulează un meci amical cu Argentina, pe fondul scandalului iscat de participarea lui Messi

Chinezii anulează un meci amical cu Argentina, pe fondul scandalului iscat de participarea lui Messi

Argentina urma să joace luna viitoare cu Nigeria în oraşul chinez Hangzhou, înainte de a înfrunta Coasta de Fildeş la Beijing, dar faptul că Messi nu a intrat pe teren pentru Inter Miami, duminică, la Hong Kong, a provocat o furie generalizată în rândul fanilor.

Organizatorul meciului din Hong Kong a declarat că va oferi fanilor o rambursare de 50% pentru bilete după ce argentinianul nu a intrat pe teren din cauza unei accidentări, dar a jucat în Japonia câteva zile mai târziu.

Reacţia a luat amploare vineri, autorităţile sportive din Hangzhou spunând că amicalul Argentinei împotriva Nigeriei nu va mai avea loc.

"Ca eveniment comercial, o companie şi echipa de fotbal argentiniană au negociat ca echipa să joace un meci amical în luna martie a acestui an în oraşul Hangzhou", au precizat autorităţile din Hangzhou într-un comunicat.

"Având în vedere motivele bine cunoscute în prezent, potrivit autorităţilor competente, condiţiile de desfăşurare a meciului amical nu sunt mature, prin urmare (am) decis să îl anulăm".

Nu este încă clar dacă celălalt meci amical al Argentinei împotriva Coastei de Fildeş de la Beijing va fi de asemenea anulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici