Chipciu nu crede că FC Braşov va retrograda şi speră să câştige Cupa României

Mijlocaşul formaţiei FC Braşov, Alexandru Chipciu, a declarat în cantonamentul echipei din Antalya, că nu crede că echipa sa va retrograda în acest sezon şi că speră să câştige Cupa României.

16 afișări
Imaginea articolului Chipciu nu crede că FC Braşov va retrograda şi speră să câştige Cupa României

Chipciu nu crede că FC Braşov va retrograda şi speră să câştige Cupa României (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu cred că FC Braşov va retrograda, ba chiar cred că avem şanse şi la cupă. Jucăm acasă meciurile cu echipele contracandidate şi, la noi, la Braşov, se joacă fotbal şi putem tranşa soarta meciurilor decisive. Legat de Cupa României, orice jucător îşi doreşte să câştige acest trofeu. Cred că va fi o nebunie să jucăm finala, mai ales că se joacă la Braşov. Îmi doresc enorm de mult să câştigăm acest trofeu", a spus Chipciu pentru site-ul oficial al grupării ardelene.

Tânărul fotbalist este conştient că aşteptările sunt foarte mari, dar că în acest moment tot ce îşi doreşte este să salveze echipa de la retrogradare, împreună cu colegii lui:

"Simt că aşteptările sunt foarte mari de la mine. Am mare încredere în mine şi nu vreau să dezamăgesc. Braşovul m-a făcut fotbalist şi mi-a dat totul şi vreau să dau şi eu la fel. Sunt de patru ani aici, mă simt braşovean şi chiar vreau să mă stabilesc în acest oraş. Nu mă gândesc acum la un transfer, însă dacă va fi să plec, la un moment dat vreau să revin cu fruntea sus la Braşov şi să nu fiu huiduit de fani", a mai spus mijlocaşul.

Chipciu consideră că stagiul din Antalya a fost cel mai greu făcut de el până acum în carieră:

"A fost cel mai lung şi cel mai greu cantonament pe care l-am făcut până acum. Este greu să stai departe de familie atâtea zile, dar asta ne este meseria şi nu avem ce să facem. Încă nu sunt la capacitatea maximă, însă important este să fiu în formă maximă la jocul din prima etapă. Este greu în această perioadă, pentru că toată lumea vrea să demonstreze antrenorului că merită să joace titular".

Referitor la returul Ligii I, Chipciu crede că FC Braşov poate obţine măcar patru puncte în primele două meciuri, cele cu Universitatea Cluj şi Steaua:

"Avem un program greu în primele două etape. Cu Universitatea Cluj am dat două goluri şi două pase de gol în cele două meciuri din prima parte a sezonului. Se pare că sunt clienţii mei. Trebuie să câştigăm acest joc, pentru a merge cu un moral bun pentru meciul cu Steaua. Şase puncte în primele două meciuri ar fi startul perfect, însă şi patru nu ar fi deloc rău pentru noi. În tur am marcat trei goluri în campionat, sper să marchez măcar patru goluri în partea a doua a sezonului", a declarat Chipciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici