Chiricheş, indisponibil până în vară. Chipciu va absenta patru luni

FC Steaua a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că jucătorii Vlad Chiricheş şi Alexandru Chipciu, accidentaţi în partida cu Dinamo, scor 2-0, din etapa a XXXI-a a Ligii I, vor fi indisponibili pentru mai multe luni.

268 afișări
Imaginea articolului Chiricheş, indisponibil până în vară. Chipciu va absenta patru luni

Vlad Chiriches (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Astfel, potrivit sursei citate, Vlad Chiricheş a suferit o entorsă la genunchiul piciorului stâng, soldată cu afectarea ligamentului colateral intern. Acesta este momentan imobilizat, urmând să înceapă perioada de reabilitare medicală. "Se fac eforturi deosebite pentru ca jucatorul sa inceapa pregatirea de vara alaturi de colegii sai", a notat steauafc.com.

Mijlocaşul Alexandru Chipciu, care s-a ciocnit cu dinamovistul Laurenţiu Rus, a suferit o fractură cominitivă de tibie dreaptă, va fi supus, în zilele următoare, unei intervenţii chirurgicale şi va fi indisponibil pentru aproximativ patru luni.

Brazilianul Leandro Tatu a fost operat de menisc extern la genunchiul drept şi se va alătura colegilor săi la începutul pregătirii de vară. Intervenţia chirurgicală a avut loc sâptămana trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici