Chiricheş, Tătăruşanu şi Raţ au lipsit de la primul antrenament al naţionalei

Jucătorii Vlad Chiricheş, Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Raţ au lipsit, luni, de la primul antrenament al naţionalei României, care s-a reunit în vederea meciurilor cu Irlanda de Nord şi Danemarca.

110 afișări
Imaginea articolului Chiricheş, Tătăruşanu şi Raţ au lipsit de la primul antrenament al naţionalei

Vlad Chiriches (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiricheş şi Tătăruşanu se vor alătura lotului în această seară şi vor intra în program de marţi, în timp ce Raţ a rămas la hotel, el fiind sub tratament după o accidentare suferită într-un meci al echipie sale de club, Paok Salonic.

Fotbaliştii Silviu Lung Jr, Costel Pantilimon, Eric Bicfalvi, Gabriel Torje, Gabriel Enache, Bogdan Stancu, Cosmin Moţi, Lucian Sânmărtean, Claudiu Keşeru, Andrei Prepeliţă, Paul Papp, Alexandru Chipciu şi Cristian Tănase s-au antrenat separat. Toţi cei 13 jucători s-au pregătit sub îndrumarea antrenorului secund Ionuţ Badea, efectuând exerciţii de streching.

Ceilalţi nouă jucători, Alexandru Maxim, Bogdan Mitrea, Laszlo Sepsi, George Puşcaş, Ovidiu Hoban, Florin Gardoş, Mihai Pintilii, Dragoş Grigore şi Srgian Luchin au efectuat exerciţii fizice mai intense sub supravegherea secundului Viorel Moldovan şi a preparatorului fizic Marian Lupu.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a urmărit de la mijlocul terenului cele două grupuri fără a se implica în primele 15 minute ale şedinţei de pregătire, care au fost deschise presei.

La antrenament a asistat şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care i-a cerut lui Iordănescu să urce în tribună pentru a urmări împreună şedinţa de pregătire. Apoi, Sandu a glumit cu selecţionerul: "Puiule (n.r. - Anghel Iordănescu), am uitat că nu mai eşti director tehnic".

Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21.45, Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor Euro-2016, şi Danemarca, la 18 noiembrie, de la ora 20.30, într-o partidă amicală. Ambele meciuri se vor disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici