Chiricheş va avea numărul 6 în Premier League şi 12 în Liga Europa

Fundaşul Vlad Chiricheş va avea la Tottenham Hotspur două numere pe tricou, 6 la meciurile din Premier League şi 12 la partidele din Liga Europa, informează site-ul oficial al clubului londonez.

140 afișări
Imaginea articolului Chiricheş va avea numărul 6 în Premier League şi 12 în Liga Europa

Vlad Chiricheş (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Un alt jucător achiziţionat de Tottenham în această vară, Erik Lamela, se confruntă cu aceeaşi situaţie, apărută după ce gruparea londoneză a înregistrat la meciurile din preliminariile Ligii Europa alţi fotbalişti cu numerele respective. Astfel, mijlocaşul argentinian va purta numărul 11 în Premier League şi 33 în Liga Europa.

Ceilalţi jucători achiziţionaţi de Tottenham în această vară vor avea următoarele numere: Christian Eriksen - 23, Paulinho - 8, Roberto Soldado - 9, Etienne Capoue - 15 şi Nacer Chadli - 21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici