Chivu a evoluat în prima repriză din meciul amical cu echipa Club America

Fundaşul Cristian Chivu a evoluat în prima repriză pentru Inter Milano în partida amicală pierdută, duminică, în faţa echipei Club America (Mexic), scor 5-6 (0-0, 1-1), după penaltiuri, în primul joc din turneul World Football Challenge, de la Palo Alto (SUA), informează site-ul campioanei Italiei.

16 afișări
Imaginea articolului Chivu a evoluat în prima repriză din meciul amical cu echipa Club America

Chivu a evoluat în prima repriză din meciul amical cu echipa Club America (Imagine: Mediafax Foto)

Cristian Chivu a evoluat evoluat pe întreaga perioadă a primei reprize, fiind schimbat la pauză cu Zanetti. Internaţionalul român a primit şi un cartonaş galben în acest joc.

Golurile din primele 90 de minute au fost marcate de Silva '51 pentru formaţia mexicană, respectiv Cordoba '60.

Tehnicianul Jose Mourinho a folosit în partida de duminică următoare formulă de start Belec - Santon, Cordoba, Materazzi, Chivu - Motta , Cambiasso, Muntari - Quaresma, Milito, Stankovici. Pe parcursul meciului au mai evoluat Krhin, Burdisso, Zanetti, Mancini, Obi, Balotelli, Ibrahimovic şi Vieira.

Internazionale Milano se află în cantonament în SUA până la 26 iulie, iar pe parcursul acestui stagiu va mai susţine alte două meciuri amicale cu Chelsea Londra (21 iulie) şi AC Milan (26 iulie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici