Chivu a fost cel mai bun fundaş al Interului (Video)

Agenţia Dataport consideră că internaţionalul român a fost cel mai bun fundaş al formaţiei din Milano, chiar dacă nu este încă sută la sută apt din punct de vedere fizic.

18 afișări
Imaginea articolului Chivu a fost cel mai bun fundaş al Interului (Video)

Chivu a fost cel mai bun fundaş al Interului

"Chivu a fost cel mai bun fundaş al Interului, chiar dacă nu este la capacitatea sa maximă", specifică sursa citată, care i-a acordat jucătorului român nota 6,5.

Site-ul tuttomercatoweb.com consideră că prestaţia lui Chivu la partida de duminică, notată cu 7, a contribuit decisiv la succesul obţinut de Inter în deplasare, contra formaţiei Udinese.

"Introdus surprinzător pe teren în locul lui Samuel, jucătorul român a fost cel mai bun de pe gazon dintre jucătorii «nerazzurrilor». Prestaţia sa a fost fundamentală mai ales în primele 45 de minute, când i-a scos de mai multe ori din încurcătură pe coechipieri, respingând baloanele centrate în careul echipei Inter. Chivu a fost atent şi incisiv, chiar şi în partea secundă", notează site-ul italian.

De asemenea, site-ul Il sussidiario.net i-a acordat fotbalistului român nota 6,5, aceeaşi ca şi a coechipierului său din defensiva Interului, Cordoba.

Chivu a fost integralist în meciul câştigat de Internazionale Milano, duminică seară, cu scorul de 1-0, în deplasare, în faţa formaţiei Udinese, în etapa a XXX-a a campionatului Italiei. Singurul gol al meciului a fost marcat de jucătorul Isla (Udinese), care a marcat în proprie poartă în minutul 77. Fundaşul român nu mai evoluase de la finele lunii februarie din cauza acestei leziuni.

Chivu: A fost ceva special

"A fost ceva special deoarece ştiam că putem să ne îndepărtăm de Juventus, iar acum suntem la nouă puncte distanţă. Am făcut un meci discret, chiar dacă nu am evoluat la nivelul nostru cel mai bun în prima parte. Ne-a creat mai multe ocazii în repriza secundă. Chiar dacă ştiam rezultatul făcut de Juventus în această etapă, pentru noi nu a contat. Sincer nu ne-am gândit la meciul lor cu Chievo. Ei trebuie să se preocupe de rezultatele noastre. Noi suntem lideri şi ne concentrăm doar la rezultatele noastre. Înainte de meci ne gândeam că putem rămâne la şapte puncte de Juventus sau să ne îndepărtăm la nouă puncte. Am izbutit să facem nouă puncte avans şi suntem fericiţi", a declarat căpitanul echipei naţionale a României pentru Sky Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici