Chivu, accidentat, nu va juca împotriva lui Manchester United

Fundaşul Cristian Chivu este accidentat şi nu a fost inclus de tehnicianul Jose Mourinho în lotul echipei Internazionale Milano, care va întâlni pe Manchester United, miercuri, pe stadionul formaţiei engleze, în returul optimilor Ligii Campionilor, informează site-ul grupării din Serie A.

15 afișări
Imaginea articolului Chivu, accidentat, nu va juca împotriva lui Manchester United

Chivu, accidentat, nu va juca împotriva lui Manchester United

Fundaşul român nu este apt pentru această dispută din cauza unei leziuni musculare.

Printre jucătorii indisponibili ai echipei italiene pentru meciul de la Manchester se mai numără Nicolas Burdisso şi Marco Materazzi. De asemenea, jucătorul argentinian Walter Samuel este incert pentru disputa de miercuri, iar în cazul în care nu va fi sută la sută apt de joc, cuplul de apărători centrali al echipei italiene ar putea fi format de Cordoba şi Rivas.

Partida Manchester United - Inter Milano este programată, miercuri, de la ora 21.45, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pe arena Old Trafford. În partida tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici