Chivu, alături de fotbalul amator

Căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, a devenit imaginea Ligii de Fotbal Amator - Bergenbier, el dând startul unei campanii de promovare a acestei discipline la care vor participa 400 de formaţii din 21 de judeţe.

13 afișări
Imaginea articolului Chivu, alături de fotbalul amator

Chivu, alături de fotbalul amator (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

La finalul sezonului la care vor participa cele 400 de echipe va fi desemnată campioana României.

"Fotbalul amator merită tot sprijinul nostru, pentru că acolo se naşte pasiunea adevărată pentru fotbal: jucând cu prietenii şi pentru prieteni. Susţin Liga de fotbal amator Bergenbier şi sunt fericit să fac parte din acest proiect", a declarat Chivu.

Campioana va fi desemnată în urma turneului final, tip play-off, la care iau parte câştigătoarele fiecărei ligi judeţene. Bergenbier a susţinut finala sezonului 2008/2009, care s-a desfăşurat în perioada 2-5 mai 2009, la Iaşi. Câştigătoare a fost o echipă locală, care a fost recompensată cu o excursie la un meci al echipei de fotbal Inter Milano, la care evoluează căpitanul naţionalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici