Chivu: Am fost primiţi bine în Bulgaria, nu ne-a otrăvit nimeni mâncarea

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a declarat, vineri, după antrenamentul oficial de pe stadionul Vasil Levski din Sofia, că jucătorii români au fost primiţi bine în Bulgaria, adăugând, în glumă, că "nu le-a otrăvit nimeni mâncarea".

1 afișare
Imaginea articolului Chivu: Am fost primiţi bine în Bulgaria, nu ne-a otrăvit nimeni mâncarea

Chivu: Am fost primiţi bine în Bulgaria, nu ne-a otrăvit nimeni mâncarea

"Am fost primiţi bine. Nu ne-a otrăvit nimeni mâncarea, apă ne dau din belşug, mâncare avem, suntem două ţări civilizate. Nu cred că se pune problema de otrăvit fântânile şi pârjolit păşunile. E oarecum un meci fără miză pentru că noi suntem calificaţi, iar ei mai au puţine şanse să ajungă la turneul final. Vreau să ne pregătim pentru ce urmează, să ne apărăm palmaresul, blazonul, pentru că totuşi suntem echipa naţională a României", a spus Cristian Chivu.

Cotidianul bulgar Meridian Match a scris, joi, că fanii echipelor rivale Levski Sofia şi ŢSKA Sofia se vor uni pentru a-i ataca pe suporterii români care vor merge la meciul Bulgaria - România. "Fanii de la Levski şi ŢSKA promit: Le rupem capetele românilor", este titlul materialului din presa bulgară. Meridian Match scrie că ultraşi ai celor două echipe, alături de cei ai formaţiei Botev Plovdiv, pregătesc o încăierare în localitatea Bâlgarski Izvor, aflată în drumul spre Sofia, totul putând avea un deznodământ "sângeros".

La finalul antrenamentului de vineri, fundaşul Gabriel Tamaş a declarat că atmosfera din jurul stadionul Vasil Levski la partida Bulgaria - România nu va fi una plăcută, precizând că nu ştie dacă ar risca să vină la acest meci ca suporter român. "Meciul are o miză. În primul rând jucăm să câştigăm, să rămânem pe primul loc în grupă şi în al doilea rând jucăm pentru orgoliu. Dacă aş fi suporter aş veni şi n-aş veni. Am înţeles că va fi foarte urât în afara stadionului", a menţionat Tamaş.

Jucător în campionatul Bulgariei, la ŢSKA Sofia, mijlocaşul Florentin Petre speră ca la meciul Bulgaria - România să nu apară incidente nici pe teren şi nici în tribune. "Toţi ne dorim să câştigăm mâine (n.r. sâmbătă). La Constanţa ei au avut şi puţin noroc (n.r. - România - Bulgaria, scor 2-2). Acum toţi ne dorim să fie spectacol, nu bătaie", a spus Florentin Petre.

Mijlocaşul Eugen Trică îşi doreşte o victorie la Sofia pentru ca România să termine pe primul loc în grupa G a preliminariilor Euro 2008 . "Am venit să câştigăm. Nu ne interesează scandalurile care au fost. Nu-mi trebuie egal. Mie îmi trebuie victorie ca să termin pe primul loc", a adăugat Trică.

Meciul dintre reprezentativele Bulgariei şi României va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia, în grupa G a preliminariilor Euro 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici