Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.

103 afișări
Imaginea articolului Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio

Cristi Chivu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Jucătorul mai are un an de contract şi se află cu echipa Inter în stagiul de pregătire la Pinzolo, însă sursa citată susţine că Ajaccio vrea un fundaş cu experienţă şi nu foarte scump, oprindu-se la trei nume: Chivu, Yepes şi David Rozehnal.

Chivu are încă probleme la un picior şi nu se poate antrena la capacitate maximă. Totodată, el nu este dorit în lot de antrenorul Walter Mazzarri, venit la Inter în aceată vară.

"Chivu a avut mai multe întâlniri cu oficiali de la Inter, unde i s-a transmis că nu se mai contează pe el, dar românul nu a acceptat să renunţe la ultimul an de contract cu un salariu mai mare de 2 milioane de euro. Voia să mai joace un sezon, înainte de a lua în calcul ipoteza retragerii. Interesul clubului Ajaccio ar putea debloca situaţia, dar problema rămâne salariul prea mare, dacă vrea să joace, Chivu trebuie să accepte o reducere a salariului. Evident, românul trebuie să demonstreze şi că este pe deplin refăcut, în caz contrar, Ajaccio urmând să îl aleagă pe Yepes", scrie sportevai.it.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici