Chivu: Avem 90 de minute la dispoziţie să încercăm să întoarcem rezultatul de la Londra

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă înaintea partidei retur cu Tottenham Hotspur, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Europa, că formaţia italiană are 90 de minute pentru a încerca să întoarcă rezultatul de la Londra.

165 afișări
Imaginea articolului Chivu: Avem 90 de minute la dispoziţie să încercăm să întoarcem rezultatul de la Londra

Chivu: Avem 90 de minute la dispoziţie să încercăm să întoarcem rezultatul de la Londra (Imagine: AFP/ MediafaxFoto)

"Avem 90 de minute la dispoziţie să încercăm să întoarcem rezultatul de la Londra (n.r. - în tur, Tottenham s-a impus cu scorul de 3-0). Avem încredere în ceea ce putem face. Fiecare partidă este diferită, are istoria şi momentele ei. Vom încerca să câştigăm şi să ne calificăm. Dacă vom reuşi, vom prinde curaj pentru următoarele întâlniri", a spus Chivu, informează site-ul inter.it.

Fundaşul român s-a arătat deranjat de faptul că după interviul acordat marţi postului Sky Sport 24 o publicaţie din Italia i-a scos din context o frază şi astfel a părut că-l atacă pe antrenorul Andrea Stramaccioni: "Mi-a fost scoasă o frază din context, iar acest lucru nu mi-a făcut bine. Am responsabilitatea a ceea ce spun, dar nu îmi place când cuvintele mele sunt interpretate de presă doar pentru a da naştere unui conflict între echipă şi antrenor. Interviul meu a fost onest şi am spus că antrenorul face tot ceea ce e mai bun pentru echipă, dar acest lucru nu a apărut într-un ziar. Este adevărat că am spus că unele probleme medicale ale jucătorilor sunt şi din vina stafului medical. Dar atunci când vorbesc despre Inter Milano, vorbesc despre toţi oamenii din club, de la jucători la antrenor şi la staful medical".

Partida Internazionale Milano - Tottenham Hotspur, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici